TOASTABLE UTRECHT

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 136 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toastable Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

27 sep 2022 om 15:07 Superlekker!! Bezorger kwam door de regen maar de tosti was nog steeds lekker! Heel erg bedankt toastable
24 sep 2022 om 14:21 Lekkere, goedgevulde tosties.
8 sep 2022 om 13:31 Verkeerde tosti bezorgd
31 aug 2022 om 13:39 Heerlijk eten kwam warm binnen alleen erg weinig drinken voor 3 euro.
16 aug 2022 om 14:31 Lekker maar bezorging duurde erg lang
16 aug 2022 om 14:21 Tosti’s waren heerlijk, maar we hebben 2 uur gewacht op de bezorging….
13 aug 2022 om 16:22 Normaal heel tevreden, maar candaag vraag ik me af of mijn bestelling uberhaupt in de toaster is geweest. Kaas niet gesmolten, boterhammen heel spaarzaam belegd. Zeker geen tientje waard. Voorlopig ff klaar met toastable.
30 jul 2022 om 17:27 Ben fan van toastable, jammer dat ze zo duur zijn. Bezorging was lang maar sneller dan aangekondigd. De tosti was zelfs nog heet toen ik hem kreeg. Belangrijkste: de tosti's zijn echt hemels!
12 mei 2022 om 8:16 Helaas 90 minuten te laat bezorgd waardoor een verjaardagverrassing ( de tosti) voor onze bewoners volledig in het water is gevallen. Nog nooit zo lNg moeten wachten
4 mei 2022 om 13:20 Lekkere tosti's en cookies!
7 apr 2022 om 9:07 Perfect van smaak!
1 mrt 2022 om 14:19 Prima tosti’s, wel duur voor wat je krijgt..