TOASTABLE UTRECHT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 192 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toastable Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

3 mei 2024 om 15:51 Lekker zoals altijd :)
3 mei 2024 om 13:09 Duurde echt veel te lang 1,5 uur gewachten de bezorgtijd bleef steeds veranderen. Heel jammer
26 apr 2024 om 14:33 Lekkere maar dure tosti's. Het is alleen bijzonder spijtig dat het bezorgen meer dan anderhalf uur duurde. Helaas is dit bij Toastable vaker de norm dan een uitzondering.
22 apr 2024 om 13:24 De vlam tosti’s waren deze keer helaas een beetje flauw :-( had wat zouter en pittiger gekund.
8 apr 2024 om 13:50 Wensen op de notities werden niet meegenomen
4 apr 2024 om 21:55 heerlijk
25 mrt 2024 om 13:24 Yummy! Was still warm when it arrived, really enjoyed it.
19 mrt 2024 om 16:12 Tosti was warm en lekker, ik vond het jammer dat ik geen guac mee kon bestellen maar na dit aan te geven kreeg ik het er toch bij. Ik bestelde ook een muffin en kreeg bananenbrood, dat was jammer.
25 feb 2024 om 7:20 Heel slecht. Duurde 2+ uur zowat. Bezoek was al weg en eten was koud.
17 feb 2024 om 17:54 Ben dol op de tosti The Legend. Helaas moest ik dit keer onwijs lang wachten. 15:15u besteld, 16:45u bezorgd.. Erg teleurstellend. De tosti was bovendien al flink afgekoeld. Niet het wachten en de prijs waard. Heel jammer!
7 feb 2024 om 14:03 Erg lekker.
29 jan 2024 om 16:24 Was heerlijk en warm!